Festlig medarbeiderfest!

Festlig medarbeiderfest!

Det ble en flott medarbeiderfest. Vi var over 60 medarbeidere som var samlet til fest. Det var god mat og god stemning. Alle fikk også en personlig takk for jobben de legger ned i arbeidet på misjonshuset på tallerkenen sin. På servietten stod det: "Alone we can do so little, together we can do so much."

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en veldig fin medarbeiderfest lørdag kveld. Vi var over 60 stk som var samlet til fest. Der var også flere vi savnet som var bortreiste eller syke.

På festen fikk vi servert nydelig mat som pastor Rune Heimvoll hadde stått i bresjen for. Der var fløtegratinerte poteter med kjøtt og salat. Vi fikk også masse gode kaker som frivillige hadde bakt.

Vi fikk høre nydelig sang av Anne-Mie Heimvoll. 

Pastoren hadde appell. Han takket alle som stod på i vår menighet. Han talte også om at det å være en menighet er at vi står sammen og heier på hverandre. Han avsluttet appellen med å si at det alles største er at vi kan være venn med Jesus som er vår venn og vår konge. Til slutt leste han Joh. 15,15: "Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, for tjeneren vet ikke hva hans Herre gjør. Jeg kaller dere venner, for jeg har gjort kjent for dere alt jeg har hørt av min Far."

Det morsomste under denne kvelden var nok når det var eggeduell mellom pastor, Rune Heimvoll, og formann Øyvind Vågsvoll. De hadde begge 5 egg i ei skål der 2 av eggene var rå og resten kokt. De skulle knuse egget i pannen til den andre og det var om å gjøre å ikke få rå egg. Det ble mye søl og mye latter!

Vi hadde også bordkonkurranser. Ellers gikk praten og der var mye latter å høre.

Vi veldig takknemlige for at vi er en menighet med mange frivillige som legger ned en stor jobb i vår menighet uke etter uke og år etter år. Vi har mye å takke Gud for!