Konfirmant på Misjonshuset?

Konfirmant på Misjonshuset?

Er du født i 2002? Da vil vi gjerne at du skal konfirmere deg hos oss fra høsten av! Meld deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet under!

Rendering kunne ikke lastes

Tentro er en frikirkelig konfirmasjonsundervisning, som du kan velge i stedet for å konfirmere deg kirkelig eller borgerlig. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk, i likhet med den norske kirkes undervisning. Men Tentro er likevel et annerledes opplegg når det gjelder former og læringsmetoder.

Å velge Tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til Lista misjonsmenighet . Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med Tentro. Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra menigheten som står ansvarlige, men du er hjertelig velkommen til et år med Tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Ønsker du å lese mer om Tentro så gå inn på: www.tentro.no

Hovedsamling
Dette er selve hjerte på Tentro samlingene. Her er det undervisning, lek og latter og noe å bite i. Vi snakker om Gud, Jesus, bibel, bønn, menighet, om en urettferdig verden og masse masse annet.

Konf.leir
Det ble noen fantastiske dager på Vegertun leirsted! Tror få kommer til å glemme disse dagene med det første!

Påmelding til tentro 2016/2017

Takk du er registrert som konfirmant hos oss

Vis skjema igjen

Navn
Adresse
Foreldre/ foresatte
Tlf nr til konfirmant
Tlf nr til foreldre/ foresatte
allergier
Felt merket med dette tegnet må fylles ut