Koselig juletrefest

Koselig juletrefest

Tradisjonen tro var det juletrefest 4.juledag på misjonshuset.
Det var god stemning da vi på tradisjonellt vis åpnet juletregangen med "Rockin around the christmas tree".

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en flott juletrefest 4.juledag.

Festen ble ledet av Marius Rinde på en utmerket måte. Vi ble ledet i flott sang av våre kjære ungdommer der flere av de var hjemme på juleferie. Vi er veldig stolte av å ha så flotte ungdommer som er med og bidrar.

Dagens heldiggris ble kåret, det ble William som fikk med seg en marsipangris hjem.

Vi fikk også høre fin andakt av ungdomspastor, Elisabeth Aavitsland. Hun innledet andakten med at mange voksne,ungdommer og barn kom opp på scenen med hver sin lapp. Vi kunne lese at: Jeg har opplevd å bli mobbet, baksnakking, negative tanker, fordommer, MEN  i Jesus er jeg, frigjort, rettferdigjort, styrket, trygg, glad, elsket, reddet.

Hun talte om at jesus er den største og viktigste gaven av alle.

Etterpå fikk vi god mat som festkomiteen hadde stelt i stand. Elefine var også med på festen, hun hadde kledd seg ut som nisse og kom dansende inn med julegodteri til alle barna.

Kveldens høydepunkt var nok når vi gikk rundt juletreet. På tradisjonelt vis åpnet vi med "Rockin around the christmas tree" den sangen skaper alltid mye latter og glede. Etterpå ble det sunger "o jul med din glede" og "Et barn er født i Betlehem" (alle versene) før det til slutt ble avsluttet med "Deilig er jorden".

Pastor Rune Heimvoll takket alle for en flott fest!