Småspeider info

Her er litt info om småspeiderne!

Rendering kunne ikke lastes

Bevere og Bjørner

 

Beverene er småspeidere - 2 og 3 klasse, Bjørnene er de som går i 4 klasse. Vi møtes på speiderhytta fredager kl. 17:30-19:00, og følger skoleruta (altså ikke speider når det er skolefri). På møtene driver vi med speider og friluftsrelaterte aktiviteter.Sentrale stikkord for speideren er: friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser. Vi tenner bål så ofte vi kan, har andakt og gjerne noe å bite i. Ellers leker vi og koser oss sammen.   Vi er som regel ute, så det er viktig å kle seg godt. Klær etter vær!!

 Etter høstferien er det viktig at alle husker refleksvest.  Hente og bringe er en utfordring da vi har dårlig med parkeringsplass, viktig at alle tar hensyn. Ungene slippes av og hentes nede ved veien. Fint om de som står parkert langs veien husker å bruke parkeringslys, det bedrer sikten og gjør det tryggere for ungene deres!                                                           

Vi minner om risikoen for flått, og anbefaler at dere sjekker ungene etter speidermøtene.

Kontingent for speideråret er 200 kroner(gjelder kun bevere/bjørner), betales til konto 2801.14.05969 - merk med "kontigent/Speiderens navn"

Ellers vil vi legge ut relevant informasjon på http://www.misjonshuset.no/speider                   

Ledere for bevere og bjørner er:

Svein Bjarte Drønen         tlf.458 54 253

 

Geir Grimsby                     tlf.406 26 486

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------