Store og små koste seg på storhelg i Sarons dal

Store og små koste seg på storhelg i Sarons dal

Det ble en flott weekend i Sarons dal. Det var også veldig flotte møter med inspirerende forkynnelse. Høsten er moden, talte pastor Einar Ellingsen om og om hvordan vi kan være åndelige foreldre.

Rendering kunne ikke lastes

Det ble en utrolig fin start på høsten med storhelg i Sarons dal.

Vi hadde flotte møter der vi fikk høre inspirerende og utfordrende forkynnelse av både pastor Einar Ellingsen og Rune Heimvoll. Vi hadde også tid til samtalegrupper der vi snakker om hvordan vi kan være åndelige foreldre/forbilde for de rundt oss.

Lovsangsteamet var med hele helga og de ledet oss i fantastisk lovsang. De hadde med fullt band og det var helt fantastisk. De lærte oss en ny flott sang med en sterk tekst; "Jesus vær i sentrum av midt liv". Denne har i hvertfall satt seg fast i hodet til undertegnede. Måtte dette være en bønn for høsten at Jesus skal være i sentrum av våre liv og i vår menighet.

Barna hadde flotte samlinger. De var delt i de fra 0 år til 4. klasse i en gruppe og de fra 5. klasse og oppover. De minste fikk fine andakter av Isabell Larsen. De hadde også god tid til sang og lek. Der var der flere unge jenter som var med og hjalp til.

I kjelleren hadde betweensgjengen sine samlinger, der var det Jonas Lorentzen som hadde andakt for de. Det var veldig bra!

Vi er veldig takknemlige for slike flotte forbilder som Isabell og Jonas som ville være med oss på weekend! Tusen takk til dere!

Lørdag kveld var det vitnemøte med mange sterke vitnesbyrd. Det er ekstra sterkt å høre vitnesbyrd fra de unge helt ned i 11 års alderen som har opplevd bønnesvar og at Jesus hjelper de!

Vi hadde også tid til mye lek og sosialt. Vi hadde tacofest på lørdagskvelden og mange gøye leker i hallen på lørdag ettermiddag. Der hadde vi blant annet sekkeløp og boblefotball.